Чт, 08.01.2009, 0:02:33
Вітаю Вас Гость | RSS

Український Футбольний Портал

Футбольний Форум - Все про футбол

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з1
Футбольний Форум - Все про футбол » Клубний футбол » Англійський футбол » За кого ви вболіваєте в Англії?
За кого ви вболіваєте в Англії?
JimiДата: Вв, 27.05.2008, 6:39:48 | Повідомлення # 1
Зірка футболу
Група: Модераторы
Репутація: 0 [0%]
Статус: Offline
За який клуб ви вболіваєте в чемпіонаті, кубку та інших турнірах Англії.

DavidsДата: Ср, 28.05.2008, 6:15:36 | Повідомлення # 2
Зірка футболу
Група: Гравці
Репутація: 5 [10%]
Ліверпуль

MessiДата: Сб, 31.05.2008, 1:09:31 | Повідомлення # 3
Зірка футболу
Група: Модераторы
Я за Арсенал!

TimbeRWooLFДата: Сб, 12.07.2008, 3:41:03 | Повідомлення # 4
Запасний
Гадаю, Що Прем*єр-Ліга - це саме той чемпіонат, який заставляє нас любити футбол, той чемпіонат - це баталії справжнього футбольного "шашличка" горять і не згоряють, це ті перспективні клуби, де завжди є місце сенсації, а самі ж сенсації та новинки народжуються зненацька, це чемпіонат-інтрига, де стабільність, уболівали та гроші назавжди єдні з футболом. Говорити можна справдні надзвичайно багато, але факт та принциповість даної теми конкурує над моїми улесливими словами, а улесливими спавді по тому, що я прискіпливо наблюдав і наблюдаю за англійським футболом. А відколи я журналіст щотижневика "ФАНАТ" , мені доводилося навіть побувати разу Англії на поєдинку Ліверпуль - Арсенал. Задоволення, яке приносить лише навть слухаючи неймовірно патріотичний Never Walk ALone і хочеться закричати на увесь стадіон : ФУТБОЛ ВІЧНИЙ! Наскільки збагачений дух футболу на англійських теренах, наскільки фанати дружні, і нібито завжди готові співати та підтримувати (жаль, що я тоді захворів трішки, і захрип, незміг співати із темпераметними англійцями) проте це не головне, тим більше, ми про футбол, а футбол надає нам сили азарту, сили духу єдиного. Ой... щось я уже заговорився про національну гідність, вірю, що у укр.футболі вона також присутня, але дещо із іншим підходом, можливо це і не ми одні виноваті у даній ситуації.

я ж не буду ,і не хочу говорити про свої симпатії до одного із клубів Прем*єр-Ліги, скажу одне-єдине : я Уболіваю за ХОРОШИЙ ФУТБОЛ, а він, як це не дивно, присутній у англії biggrin

Юний редактор футбольного щотижневика "ФАНАТ"

ФАНАТДата: Нд, 24.08.2008, 8:07:17 | Повідомлення # 5
Запасний
Манчестер Юнайтед cool

вам писав фанат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yter12Дата: Чт, 16.10.2008, 5:39:33 | Повідомлення # 6
Запасний
Для всех любителей спортивных игр хочу порекомендовать неплохой ресурс связанный с виртуальным футболом FIFA SOCCER PORTAL. Вы найдете для себя много интересного: on-line игры в FIFA, карьера футбольного геймера, множество соревнований, хорошие бонусы за победы, букмекерская контора, живое общение с любителями футбола из множества стран. Присоеденяйся к нам и стань лучше нас. http://fifa.eafangames.com

SDF

SkyДата: Вв, 23.12.2008, 3:03:49 | Повідомлення # 7
Запасний
Хлопці тут є хто живий

Футбольний Форум - Все про футбол » Клубний футбол » Англійський футбол » За кого ви вболіваєте в Англії?
Сторінка 1 з1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2009